Αποδεδειγμένη τεχνολογία, εξαιρετική άνεση!

Μπαταρίες ακουστικών βαρηκοΐας

Τα ακουστικά βαρηκοΐας χρειάζονται μπαταρίες που είναι αξιόπιστες, ασφαλείς, ευέλικτες και εξαιρετικά ισχυρές!

banner

Μπαταρίες Rayovac Extra Advanced

Οι μπαταρίες ακουστικών βαρηκοΐας Rayovac Extra Advanced εκμεταλλεύονται τώρα το νέο Active Core Plus με την τεχνολογία Air Optimization. Μια πρωτοποριακή νέα σχεδίαση κυψελών που μεγιστοποιεί τον εσωτερικό χώρο για να διατηρεί πιο ενεργά συστατικά, διασφαλίζοντας ότι οι μπαταρίες μας έχουν τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στην αγορά. Αυτή η μπαταρία βαρηκοΐας διατίθεται σε μεγέθη 10, 13, 312 και 675 (για κοχλιακά εμφυτεύματα)

Ο νέος σχεδιασμός παρέχει ενέργεια όπου χρειάζεται, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και διασφαλίζοντας μια συνεπή και ακριβή εμπειρία ακρόασης. Οι γλωττίδες είναι 25% μεγαλύτερες από την τυπική σχεδίαση καρτελών και εργονομικά σχεδιασμένες για να διευκολύνουν την αλλαγή της μπαταρίας του ακουστικού σας.


banner

Μπαταρίες Rayovac Implant Pro

Είτε τα χρησιμοποιείτε στο σπίτι με την οικογένεια είτε είστε έξω, είστε διασφαλισμένος ότι έχετε τις υψηλότερης ποιότητας μπαταρίες για τα κοχλιακά εμφυτεύματα σας που σας επιτρέπει να ζήσετε αυτή τη ζωή, χωρίς διακοπή.

Το Rayovac Implant Pro + έχει σχεδιαστεί ειδικά για να χειρίζεται τις υψηλότερες απαιτήσεις αποστράγγισης των σύγχρονων κοχλιακών συσκευών εμφυτεύματος, εξυπηρετώντας ισχύ κατά παραγγελία και μακροχρόνια απόδοση.

Πάντα δίπλα σας

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε όλα τα στοιχεία της φόρμας, επιλέξτε την ημέρα του ραντεβού που σας εξυπηρετεί και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.