Εξειδικευμένοι Σύμβουλοι

Δωρεάν επισκέψεις κατ’ οίκον

Η συμβουλευτική συνεδρία καθώς και η συνεδρία εφαρμογής των ακουστικών βαρηκοΐας μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς επιβάρυνση στο σπίτι σε περίπτωση κλινήρων ασθενών. Σε διαφορετική περίπτωση, συνιστάται η επίσκεψη στο Κέντρο μας για να έχετε την βέλτιστη παροχή υπηρεσιών.

Η καθιέρωση της υπηρεσίας "επίσκεψη κατ’ οίκον" αποτέλεσε το κύριο μέλημα της εταιρίας για την προσφορά ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης στους πελάτες της.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.38.31.705 ή ελάτε στο κατάστημα που προμηθευτήκατε το ακουστικό σας και ένας εξειδικευμένος τεχνικός μας θα σας επισκεφθεί για να επιλύσει το πρόβλημά σας και να σας παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια.

Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν σε όλους τους πελάτες μας και όλους όσους επιθυμούν να προμηθευτούν νέο ακουστικό βαρηκοΐας και αδυνατούν, να επισκεφθούν το κατάστημά μας.

Οι επιστήμονες και ειδικοί της εταιρίας μας, διαθέτοντας εξειδικευμένη γνώση στα προβλήματα ακοής, στις επιπτώσεις στην ψυχολογία, την κοινωνικότητα, και την προφορική επικοινωνία του βαρήκοου συνανθρώπου μας, μελετούν κάθε περίπτωση ξεχωριστά και προτείνουν τις ενδεικνυόμενες εφαρμογές με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης απέναντι στον συνάνθρωπό μας.