Νοιαζόμαστε για την υγεία σας

Λαρυγγόφωνα

Φροντίζουμε για εσάς και τη φωνή σας με τα προϊόντα προηγμένων φωνητικών οργάνων σύμφωνα με όλους τους κανονισμούς υγείας. Επίσης προσφέρουμε υπηρεσίες τεχνικής επίλυσης με απόλυτη εγγύηση ποιότητας.

banner

Laryngophone 55X

Το νέο βοήθημα ομιλίας Laryngophone 55X διαθέτει κυλινδρικό σώμα με διακόπτη τροφοδοσίας και δύο μικρά καντράν για να ρυθμίσετε τον τόνο και την ένταση. Το σώμα της συσκευής είναι λείο και συμπαγές, πλήρως κατασκευασμένο από υποαλλεργικά, σκληρά πλαστικά υλικά. Τα υλικά που έρχονται σε επαφή με την επιδερμίδα εγγυώνται τέλεια συμβατότητα των ιστών, προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος λοιμώξεων του δέρματος.

  • Εγγύηση 2 ετών (από την ημερομηνία αγοράς)
  • Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία 9V περιλαμβάνεται στην συσκευασία
  • Περιλαμβάνεται φορτιστής μπαταρίας

Τα πιο πρόσφατα υλικά, που αναπτύχθηκαν μέσω συνεχών δοκιμών και ερευνών, δίνουν στο νέο 55X μια πιο φυσική έξοδο φωνής, ενώ η ανανεωμένη σχεδίαση το καθιστά ένα πιο πρακτικό και εύχρηστο προϊόν για μεταφορά και χρήση σε καθημερινή βάση.

Το νέο 55X είναι συσκευή που απευθύνεται σε ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση των φωνητικών χορδών. Πρέπει να έρθει σε επαφή με το δέρμα του λαιμού, σε μια περιοχή που δεν έχει υποστεί ζημιά και είναι ικανή να παράγει φωνήματα. Οι δονήσεις που παράγονται από τη συσκευή όταν έρχονται σε επαφή με το λαιμό του χρήστη στέλνονται πίσω στη στοματική κοιλότητα και, μαζί με την κίνηση των χειλιών, επιτρέπουν στον χρήστη να μιλά καθαρά και χωρίς προσπάθεια.


banner

Laryngophone 95S

Το μοντέλο λαρυγγοφώνου 95S διαθέτει κυλινδρικό σώμα με δύο μικρές κλήσεις για να ρυθμίσετε τον τόνο και την ένταση και έναν διακόπτη ενεργοποίησης / απενεργοποίησης για να ενεργοποιήσετε τη συσκευή. Ο διακόπτης δόνησης βρίσκεται μέσα στη συσκευή και ενεργοποιείται όταν η κεφαλή της συσκευής πιέζεται στο λαιμό.

Το σώμα της συσκευής είναι λείο και συμπαγές, πλήρως κατασκευασμένο από υποαλλεργικά, σκληρά πλαστικά υλικά. Τα υλικά που έρχονται σε επαφή με την επιδερμίδα εγγυώνται τέλεια συμβατότητα των ιστών, προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος λοιμώξεων του δέρματος.

  • Εγγύηση 2 ετών (από την ημερομηνία αγοράς)
  • Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία 9V περιλαμβάνεται στην συσκευασία
  • Περιλαμβάνεται φορτιστής μπαταρίας

Το νέο 95S είναι μια ηλεκτρομαγική συσκευή κατηγορίας Ι που απευθύνεται σε ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση των φωνητικών χορδών. Ο ηλεκτρολύρυνος πρέπει να έρθει σε επαφή με το δέρμα του λαιμού, σε μια περιοχή που δεν έχει υποστεί ζημιά και είναι ικανή να παράγει φωνήματα. Οι δονήσεις που παράγονται από τη συσκευή όταν έρχονται σε επαφή με το λαιμό του χρήστη στέλνονται πίσω στη στοματική κοιλότητα και, μαζί με την κίνηση των χειλιών, επιτρέπουν στον χρήστη να μιλά καθαρά και χωρίς προσπάθεια.

Πάντα δίπλα σας

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε όλα τα στοιχεία της φόρμας, επιλέξτε την ημέρα του ραντεβού που σας εξυπηρετεί και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.