Εμπειρία & Εξειδίκευση

Ακουστικά Βαρηκοΐας Κολοκοτρώνης

Η εταιρεία "Ακουστικά Κολοκοτρώνης" πρωτοπόρος στο είδος της με πάνω από 50 χρόνια παρουσίας στο χώρο των ακουστικών βαρηκοΐας προσφέρει λύσεις υψηλών τεχνικών και τεχνολογικών προδιαγραφών με γνώμονα πάντα την απόλυτη ικανοποίηση σε κάθε προσωπική ανάγκη.

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε με υπευθυνότητα τους ανθρώπους με δυσκολίες ακοής, παρέχοντας οριστική λύση μέσω υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και κορυφαίων ακουστικών βοηθημάτων. Διαθέτουμε, όλους τους τύπους ψηφιακών, μικροσκοπικών και αθέατων ακουστικών βαρηκοΐας, ανάλογα με την εκάστοτε ανάγκη του ασθενούς.

Διαθέτουμε επίσης όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις που επιβάλλονται από την Ελληνική αλλά και Ευρωπαϊκή νομοθεσία και χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα προϊόντα και φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Σε έναν ολοένα και πιο έξυπνο κόσμο, τα άτομα με απώλεια ακοής μπορούν να βιώσουν, να συνδεθούν και να επικοινωνήσουν καλύτερα από ποτέ!

Η εταιρεία "Ακουστικά Κολοκοτρώνης" προσφέρει συνεχή εκπαίδευση στο προσωπικό της όσον αφορά τον επαγγελματικό έλεγχο και την αξιολόγηση των ακουστικών βαρηκοΐας, ώστε η συσκευή που θα επιλέξετε να είναι η καλύτερη για την προσωπική σας περίπτωση.